02. Footer

De onderstaande settings hebben betrekking op de onderkant van je webshop.

De footer

Stel hier de achtergrondkleur, tekst kleur en de kleur van de icoontjes in .

De footer ups’s

Deze settings hebben betrekking op het donkerste gedeelte in onderstaande afbeelding. Dus de kolommen “informatie” en “contactgegevens”.

  • Footer background color: Dit is de achtergrondkleur voor de gehele footer.

Deze settings zijn bedoeld voor je klantenservice sectie in de footer. Dus het (lichtere) gedeelte met de afbeelding er in.

Footer service section
  • Service section background color: Stel hier de achtergrondkleur in van de service sectie. In ons thema hebben we deze iets donkerder gemaakt om meer focus te leggen op dit gedeelte. Echter kun je deze kleur ook hetzelfde maken als de gehele footer.
  • Service section icon color: Dit is de kleur voor de icoontjes.
  • Show open/close message: Met deze instelling toon je of je klantenservice op dat moment (telefonisch) open is. Ben je gesloten dan verdwijnt deze melding.
  • Frequently Asked Questions: Met deze optie toon je een link naar je veelgestelde vragen
Link naar “veelgestelde vragen”
  • Live chat: In het thema is de app Tawk.to ingebouwd. Met deze optie kun je deze app activeren. Lees hier de uitgebreide uitleg. Om deze functie te activeren plaats je hier je embed link van Tawk.to.
  • Trustmark provider: Kies hier het gewenste keurmerk. Heb je een keurmerk wat niet in de lijst voorkomt dan kun je een eigen custom logo/keurmerk uploaden in de instelling daar onder.
  • [different] Upload a different trustmark logo: Upload hier je afbeelding wanneer je keurmerk niet in de lijst voorkomt.
  • Customer service image: Upload hier de afbeelding voor je service sectie. Het beste is om een afbeelding van 360×680 pixels te gebruiken. Echter 180×340 pixels kan ook.

Het is mogelijk om in de footer extra linkjes toe te voegen buiten de standaard linkjes om. Dat werkt hetzelfde als het toe voegen van extra linkjes in de navigatie.

Waar de link zichtbaar wordt bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit de kolom informatie en de kolom klantenservice of beide uiteraard.

Ga naar > Design > Navigatie > Knop “menu toevoegen”

Geef het menu de naam custom_linklist_cs, vervolgens voeg je een of meerdere linkjes toe

Ga naar > Design > Navigatie > Knop “menu toevoegen”

Geef het menu de naam custom_linklist_info, vervolgens voeg je een of meerdere linkjes toe.

Updated on juni 6, 2023

Was this article helpful?

Related Articles